Powered By Blogger

vineri, 8 aprilie 2011

Vizita...

 Ca printre multe alte activitati am vizitat azi Inspectoratul judetean pentru situatii de urgenta "Gheorghe Pop de Basesti"(I.S.U.) unde am fost intampinati cu mare drag de catre unitatile de la S.M.U.R.D. si echipele de pompieri. Acestia ne-au prezentat costumele, utilajele si masinile speciale folosite in caz de urgente. Fiind foarte generosi ne-au lasat sa folosim anumite utilaje si sa urcam in masinile de interventie. In ciuda faptului ca ne era foarte frig noi ascultam cu urechile ciulite toate spusele lor. 
 A fost o experienta placuta si acum stim cu totii cat de importante sunt persoanele din cadrul I.S.U. in societatea noastra.









                                                                                                
                                                                                  By: Cristea Crstina

vineri, 1 aprilie 2011

Ziua pacalelilor!

 Toata ziua am fost speriat ca o sa cad drept victima.E ciudat sa vorbesti cu cineva la telefon si sa-l intrebi de trei ori daca face misto de tine.Te cheama lumea pe afara,iti spune ultima barfa si tu le raspunzi:”Haha..1 aprilie..stiu”.
Ziua asta e facuta special pentru a aduce un zambet pe fetele oamenilor.Toti stau cu mana pe telefon si cauta ‘victima’,care sa nu-si dea seama.Si nu poti sa-ti dai seama mereu…

Daca te-ai pacalit de mai multe ori,te gandesti toata ziua si iti reprosezi :”Cum de nu mi-am dat seama?Mi-am facut planuri sa nu fiu pacalit si…s-a intamplat”.

Dar,la sfarsitul zilei,zambesti si te bucuri de glumele facute sau primite…

La multi ani!!!

 Azi este ziua de nastere colegei noastre Andreea! Cu aceasta ocazie noi iti dorim tot binele din lume si mult succes in toate! LA MULTI ANI!!!