Powered By Blogger

vineri, 25 martie 2011

Si acum:

 ...ar fi momentul sa revenim la ideea principala, nucleul blogului si adevaratul motiv pentru care a fost realizat: Padurea.
 Padurea este un loc minunat, plin de viata, un loc care te face sa te simti in al 9-lea cer. Din pacate in urma defrisarilor excesive padurea devine treptat un loc pustiu, neprimitor, un loc in care nu a ramas pic de viata. Oamenii sunt constienti de acest fapt dar nu fac nimic in aceasta privinta, dar cand va veni momentul toti isi vor da seama de raul facut mediului si vor incerca sa isi repare greseala, dar va fi prea tarziu. Metode impotriva poluarii padurilor si impotriva defrisarii exista dar dupa cum spun unii oameni "Este prea greu sa refaci natura". Insa noi, generatia tanara vedem altfel lucrurile: Iubim padurea si constientizam ca fara de ea nu vom putea petrece toate clipele frumoase pe care parintii si  bunicii nostri le-au petrecut si isi amintesc si in aceasta clipa de ele.
 Chiar daca nu multi sustin aceasta cauza, noi, copiii o sustinem si stim ca in timp vom putea rasplati padurea pentru tot ce ne ofera.




                                                                     By: Cocean Roxana si Pop Cosmin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu